Van stilte naar slotmachines

Wat een verschil; ’s avonds een winterjas aan, om 8 uur ’s morgen in een t-shirt buiten. Al vroeg doen we de Ring Loop Hike. Tussen rotsen met grote gaten, daarom heet het hier Hole in the Wall. Lekker apekooien in de vroegte met al dat klimmen. Hier en daar moeten we afdalen via metalen ringen.

Het is eigenlijk de bedoeling te klimmen, blijkbaar doen we de trail achterstevoren. Met een klein uurtje zijn we terug. Dan moeten we de onverharde weg weer over. Rustig aan, want het hobbelt enorm. We hebben losse spullen al ergens anders gelegd, voordat ze door de bus rollen. De weg loopt door een brede vallei, op een lavabed. Bij Teutonia Peak doen we nog een hike. Boterhammen mee en door het Joshua Tree bos. Dan omhoog de rotsen op. Wat een uitzicht. Lunch op een rots in de stilte. Met nog 2 uur hiken in de benen rijden we Mojave National Preserve weer uit. 

Na die prachtige natuur rijden we in 1,5 uur de gekte van Las Vegas in. Van ver af zien we al de smog boven de stad hangen. Wat een drukte. We parkeren bij Circus Circus, want we hebben een motel geboekt dat daarbij hoort. Tijdens het inchecken blijken we opeens toch in het hotel te zitten. Wat een enorme tent, we hebben een kamernummer in de 30.000-serie. Eerst maar even douchen, want dat kon 2 dagen niet. Daarna gaan we het hotel bekijken. Overal geluid van gokautomaten. We pakken een circusact mee, leuk. We eten heerlijk in één van de vele restaurants in het hotel. Het is niet echt druk. Opvallend is dat er binnen gerookt mag worden. Vreemd, dat zijn we niet meer gewend. Wij gooien 7 dollar in de machines, maar snappen het niet echt en het is zo weggespeeld. Een stelletje wint zo’n 11.000 dollar met de machine waar centen in gaan. Ze staan allebei te huilen. We eten nog een ijsje en gaan dan naar de hotelkamer, beetje internetten en buizen. Morgen The Strip bekijken.

{flickr photo=22995122824}{flickr photo=23540904621}

Onze Nederlandse Tiesto ook in Vegas en Chinese act in Circus Circus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s