USA’s easternmost town

Het is weer heerlijk weer, dus rijden we halverwege de ochtend nog even naar Acadia om een rondje rond Eagle Lake te fietsen. Vals plat, dus behoorlijk doortrappen. Weer even een fruitje eten op een steen aan het meer. Vlak voordat we Mount Desert Island af rijden, vinden we nog een mooi lunchplekje met uitzicht over een baai met laag water wegens eb.

Na de lunch gaan we een stuk rijden richting het noord oosten. Langzaam worden de dorpjes steeds kleiner en minder toeristisch. De camping die we in gedachten hadden hebben we heel snel bereikt, dus rijden we door. Bij McDonalds even een break met ijskoffie om op internet te checken of er in Lubec wel een camping is. Geen probleem, dus rijden we door naar Sunset Point RV Park.

De camping ligt aan het water, weinig plekken bezet. We staan op de punt met misschien wel het mooiste uitzicht tot nu toe. Nog even een wasje draaien en we houden meteen maar grote schoonmaak. Aangezien de koelkast bijna leeg is, omdat groente en fruit niet over de grens mag, is het een mooi moment om de vriezer te ontdooien. De was droogt snel, want er staat behoorlijk wat wind. Opeens draait de wind en komt deze van zee, zodat het behoorlijk fris wordt. Maar het licht van de ondergaande zon over het water is prachtig. En omdat Lubec de meest oostelijke stad van de USA is komt de zon hier als eerste weer op. Wel al om 4:41 uur, dus deze sunrise slaan we even over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s