Aankomst in Amersfoort

Vanochtend regent het en is het maar 12 graden. Zo is het opeens echt een dag om naar huis te gaan. We pakken in en rijden in 1 keer naar Ede, voor een verlaat verjaardagsbezoekje aan ma. Pikken we meteen even lunch mee, lekker. Daarna het laatste stukje naar thuis en de bus uitpakken. Toch nog een paar keer lopen, want er gaat best veel in. Inmiddels zijn er 2 wasjes gedraaid en zitten we weer gewoon TV te kijken (die we de afgelopen 3 weken totaal niet gemist hebben). 

Wat een topvakantie; 5 nachten in zowel Kroatië als Duitsland, 3 nachten in respectievelijk Oostenrijk, Slovenië en Italië, 1 nacht in Liechtenstein, Frankrijk en Nederland. En de bus heeft het goed gehouden. Van de week gaan we ‘m poetsen en de komende tijd de lijst met verzamelde klusjes afwerken. Op naar de volgende trip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s