Heading home

We zijn goed uitgeslapen, lekker zacht bed. Toch nog vroeg op, maar omdat we geen haast hebben, blijven we zo lang mogelijk hier. Eerst maar ontbijten, maar we blijken veel te vroeg te zijn. Even wachten en dan brengt de ober van gisteravond ons naar een tafeltje op het terras, uitkijkend over het meer. Terug bij de kamer pakken we alles in. Tot onze verbazing passen de hier gekochte slaapzakken gewoon in onze tas.

Voordeel van traveling light; onze tassen zijn niet overvol, dus er kon nog wat bij. Bovendien hebben we het één en ander achtergelaten zoals oude t-shirts en slippers die kapot gegaan zijn, maar met touw en duct tape gerepareerd. Na nog even wat internetten bij de receptie, rijden we naar Windhoek. Eerst nog even tanken; de meter moet op vol staan. Maar omdat het een vergrote tank is, geeft ie vol aan bij 50 liter, terwijl er wel 100 in kan. We rekenen uit dat we er met 25 liter zouden moeten zijn. Na het tanken loopt de meter echter niet op. Balen, denken we, moeten we meer tanken. Maar al rijdend, heuvel op, heuvel af, kruipt de naald tot naar vol. Vreemd.

In Windhoek lunchen we in bij Joe’s Beer House, een soort tuin met allemaal snuisterijen. We nemen Bushman Sosatie “local is lekka”, even afscheid nemen met kudu, krokodil, struisvogel, zebra en gemsbok.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s