Africa, here we come

Heerlijk, het is zover, we gaan naar Namibië. Voor het eerst naar Afrika. Het voelt ver weg, en dat is het ook, want we zijn ruim 20 uur onderweg. Zo meteen vliegen we in een uurtje naar London City, waar we de metro pakken naar London Heathrow. Vanavond vliegen we in 12 uur naar Johannesburg. Daarna nog 2 uur naar Windhoek in Namibië. Met natuurlijk hier en daar wat overstaptijd. Vinden we niet erg want onze reis begint bij Schiphol. Net geluncht en nu bij Starbucks. Op naar de zebra’s …  

{mosmap width=’1px’|height=’1px’}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s