Hotel Aeropuerto San Jose

Na het ontbijt rijden we weg vanuit El Castillo. We hebben een aardige rit voor de boeg, naar San Jose. Na een uur zijn we op de hoofdweg en ligt er asfalt. Maar het gaat door de bergen, dus niet hard. Regelmatig zitten we achter een bus of vrachtwagen en die kruipen omhoog. Een enorme sprinkhaan reist een stuk met ons mee op de voorruit. Na 3,5 uur rijden zijn we er. We halen snel nog wat te drinken bij Wallmart en checken in bij het airport hotel, waar we ook de eerste nacht sliepen. Super efficiënt zijn ze hier; direct een wake up call en vervoer naar het vliegveld geregeld. Op de kamer kijken we wat TV terwijl we wachten tot de verhuurmaatschappij de auto komt halen. Daarna nemen we een taxi naar Zoo Ave, een dierentuin. Leuk opgezet, veel groen. Even de dieren bekijken die we niet in het wild gespot hebben. De taxi chauffeur terug naar het hotel wil wel kletsen, dus met ons beste spaans maken we er wat van. Onze namen kan ie niet uitspreken. Hij heeft 10 kinderen van 3 vrouwen. Bij het hotel nemen we nog een duik in het zwembad en lezen wat. ’s Avonds eten we in het hotel en we zijn zeer verbaasd dat dit het meest chique en uitgebreide diner van 3 weken Costa Rica is. En dat voor het airport hotel! Nog even onze laatste colones stukslaan. Nu beetje zappen en heel vroeg slapen. De wekker gaat om 4.30 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s