Playa del Coco

Vandaag gaan we weer op pad. Niet al te vroeg vertrekken we. De weg is van prima kwaliteit, nieuw asfalt, geen gaten. We rijden door een mooi vallei. Veel bomen hebben geen bladeren, terwijl het zomer is. Komt doordat het dry season is. We gaan zo voorspoedig, dat we veel te vroeg in Liberia zouden zijn. En een dag in een stad lijkt ons niks. Dus gooien we het plan om en rijden we nog even naar de kust, naar Playa del Coco. Het blijkt een toeristische badplaats te zijn, gericht op Amerikanen. Hier spreken ze overal Engels. We drinken een fruit smoothie op een terras met blues muziek. Nadat we zijn ingecheckt bij ons hotel gaan we picknicken bij het park aan het strand. Vanmorgen hebben we broodjes gekocht bij een bakkerij. ’s Middags lezen we nog een paar uur op het strand in de schaduw en nemen we nog een duik in het zwembad van het hotel. Vanavond heerlijk gegeten bij een druk visrestaurant. Onverwacht toch weer een lui dagje. Morgen zetten we vroeg de wekker; tijd voor actie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s