Welkomstfeestje

De familie organiseert een welkomstfeestje. Na de eerste nacht in Nederland, als een blok geslapen op het airobed, gaan we naar Nieuwegein. We gaan bowlen en eten; dat hebben we ook gedaan bij ons uitzwaaifeestje, dus de cirkel is rond. Het is heel gezellig en bowlen blijk je niet te verleren. Of lijkt dat maar zo, omdat wij met nicht en neven op de kinderbaan spelen, met hekjes voor de goot. Het is heerlijk weer, dus drinken we buiten wat, het terras voor onszelf. Er wordt nog even gevoetbald en de bal gaat nog 2x de sloot in. Daarna eten we aan een grote tafel met ingebouwde gril, zelf bakken. De familie geeft ons een mand met streekproducten van waar ze ieder vandaan komen, we worden ontzettend verwend. Zelf hebben we een kleinigheidje voor allemaal meegenomen. Super gezellig feest. Gelukkig zijn de kinderen ook weer aan ons gewend; op Schiphol was het nog een beetje vreemd, maar we zijn weer echte vriendjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s