Last day in Bangkok

We slapen uit en hangen na het ontbijt nog wat in de hotelkamer. De tassen kunnen gestald worden bij het hotel en wij lopen door Lumpini Park. Veel mensen zijn aan het sporten in de hitte. Met de Skytrain gaan we naar Siam Square. Hier zit een enorm groot en modern winkelcentrum. Wij zijn niet zulke shoppers, maar willen dit wel even zien (bovendien is er airco). Na aankoop van een outfit van een chique kledingmerk kun je op de tweede etage ook een Lamborghini kopen, of een Lotus. Handig. Geen idee hoe ze die auto’s hier binnen krijgen. Zoals altijd vermaken we ons prima in een boekenwinkel, inspiratie opdoen voor volgende reizen bij het Lonely Planet schap. Lunch bij de foodcourt, hier een keurige rij eettentjes i.p.v. de gebruikelijke vreethal. 

We pakken de Skytrain en metro terug naar het hotel. Er wordt een taxi geregeld, maar het is even onduidelijk of ie nu begrijpt waar we naartoe moeten, zo lijkt het. Hij rijdt toch in 1 keer naar het airport hotel, waar we vannacht zullen slapen, omdat we vroeg vertrekken morgen. Het is halverwege de middag en we gaan buiten op het terras wat drinken. Verder relaxen we en lezen we over Nepal. ’s Avonds eten we ook in het restaurant van het hotel, want er zit verder niks in de buurt. Echt een pre-reisdag, niet zoveel bijzonders doen en toch lekker bezig zijn. Morgen om half 7 de shuttle voor de vlucht naar Kathmandu in 3 etappes. Leuke kennismaking met Thailand; staat op het lijstje om het land goed te bekijken een volgende keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s