Puerto Natales

Vanmorgen om 11.00 uur op de bus gestapt. We hadden plaats 1 en 2 gekocht de dag ervoor, maar de bus was toch nog aardig vol gekomen, vooral met locals. Het kantoortje van de busmaatschappij dient ook als postkantoortje. Onderweg zijn we een paar keer gestopt bij een estancia (= ranch) om iets af te geven. Er was ook een jongen die 5 pakken laminaat meenam; blijkbaar in Puerto Natales niet te krijgen. Vandaag was het weer wisselvallig, dan weer buien, dan weer droog. In het dorpje stond menig (vooral onverharde) straat dan ook blank. We hadden het hotel zo gevonden. Van de eigenaresse Marcela hoorden we dat er per april minder bussen naar het nationale park in de buurt gaan, omdat het hoogseizoen voorbij is. We hoorden echter van een Nederlands stel dat zij een auto hadden gehuurd. Prima idee, dus in de stad op zoek naar een huurauto. Eenmaal daar willen ze alleen een kopie van paspoort en rijbewijs als reservering; niks creditcard of zo. Morgenochtend kunnen we de auto om 9.00 ophalen. 

Vanwege de busrit waren we niet aan eten toegekomen. Daarom laat in de middag uitgebreid geluncht. Verder alvast buskaartjes naar El Calafate gekocht en even boodschappen gedaan voor morgen. Daarna in de woonkamer van het hotel zitten computeren met een kopje thee en home made cake. Vanavond even een boterham op de kamer gegeten. Morgen gaan we Torres del Paine bekijken. Het thermische ondergoed hebben we alvast opgezocht …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s