Chillen in Chili

Vanochtend rustig aan gedaan en laat ontbeten. Als eerste buskaartjes gehaald voor morgen; Euro 6 p.p. voor 3 uur in een bus; geen geld. Vervolgens Punta Arenas bekeken; het is een rustige plaats met een mooi centraal plein. Vreemd is dat het plein subtropisch aandoet, terwijl iedereen met een dikke jas aan zit. Het is prachtig weer, maar fris. Ook hier is het kerkhof een bezienswaardigheid, met grafhuisjes en metershoge coniferen. Vervolgens uitgebreid geluncht bij La Luna. Daar voor het eerst Pisco Sour gedronken, een cocktail typisch voor Chili (en Peru), die wat weg heeft een Mojito. Hier ook de specialiteit van deze regio gegeten: Chupe de Centolla (stoofschotel van kingcrab), heerlijk. Ook nog een wijntje erbij, dus waren we wel toe aan siesta. Vanavond in een hip koffietentje een pita-sandwich gegeten. Lekker rustig dagje dus. Morgen naar Puerto Natales.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s