Sneeuwpret met Lena

Vandaag hebben wij opgepast op Lena, zodat Sacha en Dennis met papa en mama konden gaan skiën. Lena heeft uitgebreid gebadderd, Lesley met opgerolde pyjama ook in bad gestaan, zodat Lena door de poort kon zwemmen. Enorm waterballet gemaakt. Daarna met de slee en met z’n allen buiten geluncht terwijl het sneeuwde. P1030700De skiërs deden nog een rondje, terwijl Gerhard en Lena terug in het appartement druk met de i-pad in de weer waren. Lesley kon zich even concentreren op weer een strijkkralen-kunstwerk. We hebben uiteraard geen strijkbout mee, dus wordt elke creatie gefotografeerd.

’s Avonds ‘geraclet’ in het appartement; toch zo’n 1,4 kg kaas er doorheen gejast, dus dat wordt dorst vannacht. Even bij Lena ingeleid dat we bijna op een hele lange vakantie gaan en dat ze ons komt uitzwaaien als we met het vliegtuig gaan. Zegt die kleine: “En dan blijf ik hier op jullie wachten”. Janken aan tafel! Dat wordt nog wat, op Schiphol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s