Oh oh Tignes

P1030655

De eerste dag hebben we meteen een rustdag gehouden. Het sneeuwde en het zicht was slecht; mooi-weer skiërs die we zijn eerst even het dorp verkend. Gisteren was een prachtige dag. Papa, mama, Gerhard en Lesley hebben op de lange latten gestaan, terwijl de Ofmannetjes druk zijn geweest met sneeuw, slee en mini-ski’s voor Lena (niet zo’n succes, maar heel goed geprobeerd). Vandaag was het zicht een stuk minder, rustig aan gedaan. Lena had een dagje met opa en oma terwijl de jongelui (van 35+) hebben geskied. 

P1030664We hebben een prachtig appartement. Inmiddels is de koude kant ingewijd in de regels van het Americaans jokeren. Vreemd genoeg veranderen de spelregels, naarmate de wijnflessen leger worden … Kortom lekker relaxen met de family.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s