Tutukaka

Eerst uitgebreid ontbeten in B&B Braemar en nog even Nederlands gekletst met de deels tandenloze housekeeper, die in Arnhem had gewoond. Daarna snel de stad verlaten en op naar Northland. We hebben zo’n 2,5 uur gereden (onderweg even gestopt voor koffie). Tutukaka staat betekend om het duiken rond de Poor Knights Islands. Dit is volgens Jacques Cousteau een van de top 10 duiklokaties ter wereld. We hebben voor morgen een duik geboekt. Daarna geluncht op het terras. Voor het eerst bij het zwembad van het hotel zitten lezen. Dat hadden we deze vakantie nog niet gedaan. ’s Morgens was het bewolkt, maar ’s middags trok het helemaal open. Gedineerd in het hotel. Was een lekkere relaxdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s