Invercargill

Vanochtend al om 7:00 opgestaan, want we gaan de Catlins verder verkennen. Steeds een stuk met de auto en dan iets bekijken. Alles staat hier goed aangegeven, zowel wegen als bezienswaardigheden. We zijn gestart bij de Purakaunui watervallen. Daarna naar Cathedral Caves, grotten die alleen bij eb te bekijken zijn. Verderop bij Porpoise Bay hebben we Hector dolfijnen gezien; een zeldzaam klein soort dolfijn, met een zachtgrijze kleur. Je ziet ze boven het water springen. Het was dol fijn (duh…). Bij Curio Bay hebben we gefossiliseerde oerbomen gezien (160 miljoen jaar oud).

Van dat vroege opstaan en veel bekijken waren we doodop (ja, vermoeiend zo’n vakantie). Daarom zijn we ingecheckt in een motel in Invercargill. Kregen we weer een melkje. Dat is hier standard issue. Even het park en de stad bekeken. Daarna zijn we naar de film gegaan: Music & Lyrics. We hadden de zaal voor ons zelf. Lekkere niets-aan-de-hand romcom.

Eén reactie

  1. KiaOra Kiwikrols!Grappig om te zien dat jullie precies dezelfde gekke dingen constateren als wij. De ruitewissers als je afslaat, de zon die andersom draait! grappig. Denk dat jullie zo\’n beetje hetzelfde hotel hadden in Christchurch, aan Cathedral Square, dus dat sprak ook al erg aan. En die melkjes in je motel…? Die is voor in de thee, naar goed traditioneel Engels gebruik! Hebben ze toch nog iets achter gelaten in de Heritage.Groetjes en veel plezier nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s