Laatste dag van deze reis

Laatste dag van deze reis. Zucht. We doen vandaag niet veel. Beetje TV kijken, lunchen, wasje draaien en de tassen inpakken. Het valt nog niet mee alles er in te proppen. Het kamermeisje krijgt tip in de vorm van producten: 2 ventilatoren, een stapel Engelse boeken en allerhande losse spulletjes. Past niet meer in de tassen.

Zou ze er blij mee zijn? De wekker gaat om kwart over 4 vannacht (pff), want om 5 uur staat als het goed is de taxi klaar. Twee vluchten en twee treinen en dan zijn we thuis. Weer zucht. Het schip met de bus is inmiddels in South Carolina, USA. Rond 21 augustus wordt ie verwacht in België. 

Wat was dit een fantastische reis! En dat was alleen nog maar Noord-Amerika… Eerst maar weer terug naar het normale leven. En wie weet, in de toekomst nog eens zo’n waanzinnig avontuur. Dit kunnen ze ons in ieder geval niet meer afnemen. Holland, here we come.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s