Last day in LA

We blijven tot 11 uur op de kamer en pakken de tassen alvast in voor de vlucht vanavond. Vandaag rijden we terug naar Los Angelos. De snelweg staat behoorlijk vast, dus we gaan binnendoor. Kaartlezen op de iPad gaat echt perfect. We rijden eerst de 24 mile scenic Mulholland Drive, die door de bergen loopt. Bij diverse uitkijkpunten stappen we uit. We eten een boterham met uitzicht over downtown LA, de Hollywood Bowl en de Hollywood sign. 

’s Middags gaan we naar het Grammy museum. Vier verdiepingen met foto’s, kostuums, maar vooral muziek. Overal koptelefoons om iets te beluisteren. Ook kun je zelf een nummer mixen en Gerhard speelt nog even mee op een keyboard. Erg leuk. Op het plein voor het naastgelegen theater ligt er een rode loper voor de Emmy’s, compleet met cameraploegen en opgetutte gasten. Wij herkennen niemand. Nadat we een koffie gehaald hebben is blijkbaar de laatste gast net binnen, want in no time wordt de rode loper afgebroken en blijken de grote gouden beelden gewoon van plastic te zijn.

Eind van de middag leveren we de auto in. In de shuttle bus naar de terminal zagen we dat er een extra checkpoint was, waar alle auto’s voor moesten stoppen. Waarschijnlijk verhoogde paraatheid vanwege 11 september. Om 6 uur zijn de tassen ingecheckt en hebben we nog 4,5 uur te gaan voordat we vertrekken. Beetje lezen, dus de tijd gaat snel. We vliegen met een nieuwe Airbus 380, een mega dubbeldekker waar 525 passagiers in kunnen, maar het zat niet vol. Er is veel minder geluid dan normaal, dus lekker rustig. Op de staart staat een webcam, leuk om het opstijgen te volgen. Na ruim 3 maanden noord amerika weer op weg naar een nieuw avontuur. USA en Canada waren te gek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s