Hoe dichter bij Dordt … hoe leuker het wordt

Na een onbijtje in Ede bij pa en ma hebben we ons uitgeschreven uit het GBA. We zijn nog wel Nederlander, maar hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. P1030826Wat een sloebers! Verder wat laatste spullen gekocht en op naar Dordrecht, waar Nicole al klaar zat met de thee. Lies en Noortje uit school gehaald en even getest of de powerpoint het wel doet in de klas. Daarna naar de kinderboerderij van Weizigt geweest. P1030832We hebben met z’n vijven de klompen geprobeerd; wat is een mooier afscheid van Nederland dan op klompen lopen! Uiteraard kuikens en konijnen geaaid. Heerlijk buiten in de lentezon.

’s Avonds na het eten een technisch rondje Dordt gedaan om webcams en skype te installeren en andere snufjes te regelen. Waar we ook zijn, Dordt kan met ons in contact komen! Uiteraard gaat dit alles onder het genot van een wijntje en een hapje. Erg gezellig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s