Let’s start the sabbatical

Vandaag laatste werkdag voor allebei. Gerhard heeft zijn kantoor oprgeruimd (administratie in dozen) en het netwerk onttakeld (pc en printer ingepakt). Als zzp-er heb je natuurlijk geen afscheid van collega’s, dus dan maar direct in de verhuismodus.

De laatste werkdag van Lesley was erg leuk. Naast een nog bloedserieuze vergadering en laatste overdracht (laptop om 4 uur inleveren is toch niet gelukt), nog even een laatste praatje met collega’s. Lieve woorden en attenties, waar je helemaal stil van wordt. ’s Avonds uit eten in Perron 4/5, supergezellig. Het was een warm afscheid, dat me echt heeft geraakt. Bye bye Pon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s