De vooruitzichten zijn goed!

Het is half september en zomer is aan het verdwijnen. De killere en langere avonden vallen steeds eerder in en je wordt ’s ochtends minder snel wakker van het ochtendlicht en de kwetterende vogeltjes in de tuin. Normaal gesproken raak ik van deze periode in het jaar wat melangolisch over de voorbije zomer maar de komende herfst zal in het teken staan van grote veranderingen.

Over precies 3 weken is ons huisje leeg gemaakt, klaar voor de overdracht aan haar nieuwe bewoners. Voor ons betekent dit dat verhuizen naar een zogenaamde recreatiewoning. Eigenlijk begint de vakantie dus al snel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s