Van Sancti Spiritus naar Camaguey

Vanochtend weer in de woonkamer zeer uitgebreid ontbeten. Bij het afscheid het mooiste proefflesje parfum gegeven dat we hadden, vond die meneer wel leuk. Daarna gereden naar Camaguey, met onderweg weer een broodje bij een wegrestaurant, waar deze keer ook verschillende toeristenbussen stoppen. En weer zie je dan mensen die je eerder gezien hebt.

Onderweg zijn verveeld niet, want er is ontzettend veel te zien. Vandaag zagen we iemand met een dood varken onder de snelbinder van zijn fiets. Maar ook hebben we al een TV op schoot achterop de fietstaxi en een badkuip in een paardenkar gezien. Camaguey is een grote stad met eenrichtingsverkeer. Dus even geparkeerd en bij verschillende hotels geprobeerd in te checken. Alles zat al vol, dus weer een casa uit de Lonely Planet geprobeerd en wederom bij de buren geslaagd. Na het uitladen van de koffers reed de broer van de baas even mee om drie blokken verderop de auto te parkeren. We zitten bij Dalgis Fernandez Hernandez in een statig huis op de eerste verdieping met plafonds van wel 5 a 6 meter hoog. De kamer heeft openslaande luiken naar het balkon met gietijzeren ballustrade. En een verdieping hoger kun je op het dakterras zitten. Dat hebben we dan ook eerst even gedaan, voordat we eind van de middag de stad hebben bekeken. Het is inmiddels 32 graden, dus even in de schaduw. Daarna een rondje gelopen en gegeten op een terrasje. Espresso en een ijsje bij een koffietent gehaald (gewone koffie is niet heel lekker). Nu lekker wat lezen met een biertje en op het balkon kijken wat er op straat gebeurt. The simple Life.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s