We zijn thuis

roosign

Na 8 uur reizen naar Hong Kong en 11 uur naar Amsterdam zijn we opeens thuis. Voorspoedige reis, maar je bent wel brak. Gelukkig is het hier gaan dooien, want het temperatuurverschil met Australië is met 25 tot 30 graden al groot genoeg. Deze vakantie was echt te gek, we hebben veel gezien en beleefd. Samengevat: 2 binnenlandse vluchten, 3 huurauto’s, bijna 7.500 gereden kilometers (allemaal door Gerhard), talloze uitplozen folders en routekaarten (allemaal door Lesley), 26 hotels, 0 gelezen boeken, 410 foto’s, 34 filmpjes, 30 dagen boven 25 graden (vaak boven de 30) en 4 verbrande schouders. Kortom: Aussie rules!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s