In a memorial mood

Vanmorgen rijden we na het ontbijt naar het Pentagon. Enorm gebouw, veel beveiliging en fotograferen mag niet. We parkeren de auto en lopen een stuk. We komen menig militair tegen in uniform, van verschillende onderdelen. Voor het Pentagon staat een monument voor 9/11, voor de 184 mensen die hier zijn omgekomen.

Lees meer: In a memorial mood

Cherry Blossom Parade

Vanmorgen hebben we de wekker gezet, zodat we vroeg downtown kunnen zijn. We parkeren de auto bij een metrostation en pakken al om 8 uur de metro naar de stad. Er zijn al veel mensen op de been voor de Cherry Blossom Parade. Dit is er een festival ter ere van de bloeiende kersenbloesem, compleet met parade op een lange brede laan.

Lees meer: Cherry Blossom Parade

Let's go O's

Het is druk bij het ontbijt, dus nemen we een bakje cornflakes mee naar de kamer en eten we later nog wat in het ontbijtzaaltje. Eerst rijden we naar de haven, naar het adres waar we ons moeten melden voor het halen van de bus. Even kijken hoe ver het is en waar. Daarna rijden we naar Baltimore centrum.

Lees meer: Let's go O's

Crab, fish and shrimps

Vanochtend staat in het teken van regelklusjes. Vanaf de kamer bellen we eerst naar de forwarder van de boot. Om te kunnen bellen moeten we zelf eerst even de telefoon aansluiten; er staat gewoon een los apparaat op het nachtkastje. De boot is er, maar morgen kunnen we de bus halen, want men is nog bezig met ontschepen.

Lees meer: Crab, fish and shrimps

De bus is binnen

Vandaag staat in het teken van de bus. Een prima dag, want de weersvoorspelling is de hele dag regen. Na het ontbijt rijden we naar het kantoor van de afhandelaar. Op het parkeerterrein zien we al een Oostenrijkse bus en aan de balie staan Duitsers. De papierhandel gaat super snel; de afhandelaar heeft de douane al geregeld.

Lees meer: De bus is binnen

De route

Foto's uit The Americas

Cholula - gele kerk
Souvenier verkopertje 4 jaar our
Puebla - jongetje van carnavalsgroep