De complete route

_______   Vliegen Round The World ticket

_______   Vliegen losse tickets

_______   Roadtrip

 

Hoera, verkocht!

Ongelofelijk, 5 weken in de verkoop en de deal is rond! De allereerste kijkers zijn de trotse eigenaars geworden van de Jarenweg. Vandaag is het koopcontract getekend.

Ons hele bezit in 3 bij 3 bij 3

Nadat we de sleutel bij de Shurgard opslag hebben opgehaald, zijn we al naarstig begonnen met het heen en weer rijden van spullen. Vandaag hadden we de PON-bus tot onze beschikking en hebben we samen met Gerhard z'n vader de Jarenweg leeggetrokken.

Het resultaat is ons hele aardse bezit in een hokje van 3 bij 3 bij 3 meter. Op de foto de situatie vlak voordat de deur dichtging. Tot over 1,5 jaar!

Afscheid van de vissen

Met de aanstaande verhuizing in zicht moeten we ook nog een goed onderkomen vinden voor onze "huisdieren". Er zwemmen namelijk nog een aantal goudvisjes in de vijver.

Gelukkig wilde ons neef Mart er wel voor zorgen als we, zoals hij zegt, "op reis naar de wereld" gaan. Vandaag hebben we ze samen gevangen en in het nieuwe aquarium gedaan.

Bye bye Spitje

Vandaag is onze trouwe Spitfire verkocht. Nadat Wil 2 weken geleden al een ijskoud proefritje had gemaakt, werd ons rode oude autootje vandaag grondig getest door de kennis van Wil. De deal was snel rond en daarna vertrokken ze richting Bergen op Zoom. Dag lief Spitje, het waren 8 geweldige jaren....

Familie bezoek

Natuurlijk komt de familie even polshoogte nemen bij ons vakantiehuisje. Vandaag waren Pa, Ma, Robert, Juliette, Mart en Niels op bezoek. We hebben gezellig in de zon gezeten aan het zwembad en daarna in het restaurant gegeten.

Best shots Wereldreis